Ubegrænset underholdning på MAX

Vores katalog af eksklusive titler giver dig adgang til et bredt udvalg af film, serier og dokumentarer, som du ikke finder andre steder. Uanset om du er til actionfyldte blockbustere, dramaer med dybde eller fascinerende dokumentarfilm, har vi noget, der vil tiltale dig. Lad dig rive med af de nyeste premierer, eller fordyb dig i vores samling af klassikere. Hos MAX finder du altid noget nyt og spændende at opdage.

Streaming af de hotteste film og serier

Med et abonnement på MAX får du adgang til et væld af de nyeste og hotteste film og tv-serier. Tjenesten tilbyder et konstant opdateret katalog med titler fra både store og mindre produktionsselskaber. Uanset om du er til action, drama, komedie eller noget helt tredje, vil du finde noget, der passer til din smag. Få adgang til eksklusive titler på MAX og nyd ubegrænset underholdning, når og hvor du har lyst.

Adgang til unikke dokumentarer og specials

MAX tilbyder et bredt udvalg af unikke dokumentarer og specials, der giver indblik i interessante historier og perspektiver fra hele verden. Fra dybtgående undersøgelser af komplekse samfundsmæssige emner til fascinerende portrætter af bemærkelsesværdige personer, finder du et væld af indhold, der vil udfordre og berige din forståelse. Hvis du søger mere inspiration til streaming, kan du se de seneste streaming tjenester her.

Børneprogrammer for hele familien

MAX tilbyder et bredt udvalg af børneprogrammer, der appellerer til hele familien. Fra de klassiske tegnefilm, der har glædet generationer, til de nyeste animerede eventyr, er der noget for enhver smag. Familier kan nyde timevis af underholdning sammen, hvor de kan le, lære og blive inspireret. Uanset om det er en hyggelig aften foran fjernsynet eller en fælles oplevelse i weekenden, så er MAX’s børneprogrammer et sikkert valg, der bringer glæde og sammenhold i hjemmet.

Nyd den bedste sport live og on-demand

Med MAX får du adgang til et omfattende udvalg af live sportsbegivenheder og highlights på forlangende. Følg dine yndlingshold og -spillere i de største ligaer og turneringer, når og hvor det passer dig. Oplev spændende kampe, dramatiske afslutninger og højdepunkter i overlegen kvalitet. Uanset om du er til fodbold, basketball, tennis eller noget helt andet, finder du det hele samlet ét sted på MAX.

Udfold din kreativitet med inspirerende indhold

MAX tilbyder et bredt udvalg af inspirerende og kreative indhold, der kan hjælpe dig med at udfolde din kreativitet. Uanset om du er interesseret i kunst, musik, film eller andre kreative discipliner, vil du finde masser af indhold, der kan give dig ny inspiration og nye idéer. Lad dig inspirere af dokumentarer om store kunstnere, tutorials om at udvikle dine færdigheder eller portrætter af innovative tænkere. Med MAX har du altid adgang til et hav af indhold, der kan hjælpe dig med at udforske og dyrke din kreative side.

Bliv underholdt uanset tid og sted

Med MAX-appen har du adgang til et uendeligt bibliotek af film, serier, dokumentarer og meget mere. Uanset om du har 5 minutter eller 5 timer til rådighed, kan du finde noget, der passer perfekt til dit humør og dit tidsrum. Stream direkte på din smartphone, tablet eller computer – så kan du blive underholdt, hvor du end befinder dig. Lad dig inspirere af de personlige anbefalinger, eller søg efter dine yndlingsgenrer og -skuespillere. Underholdning er altid inden for rækkevidde med MAX.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Baseret på dine tidligere seervalg og præferencer anbefaler jeg følgende programmer, som jeg tror du vil nyde. For fans af actionfilm anbefaler jeg den populære serie ‘Jagten på Narkomanen’, hvor en dygtig politienhed forfølger farlige kriminelle. Hvis du foretrækker mere humoristiske indslag, så prøv komedieserien ‘Tvillinger på Eventyr’, som følger to uventede venner på deres sjove og kaotiske rejser. Og for dem der nyder et godt mysterium, så anbefaler jeg krimiserien ‘Mord i Midtbyen’, hvor en skarp detektiv løser forbrydelser i en idyllisk dansk by. Uanset hvad du foretrækker, så finder du helt sikkert noget at underholde dig med på MAX.

Nem og intuitiv brugerflade

MAX-appen har en nem og intuitiv brugerflade, der gør det let for brugere at navigere og finde det indhold, de ønsker at se. Appen har en overskuelig menu, der giver adgang til alle de forskellige kategorier og funktioner. Brugerfladen er designet med fokus på brugervenlig navigation, så man hurtigt kan finde frem til de film, serier eller andre indhold, man er interesseret i. Appen er desuden let at betjene, uanset om man bruger den på en smartphone, tablet eller computer.

Få mere ud af din MAX-oplevelse

For at få den ultimative MAX-oplevelse, anbefaler vi at du udnytter alle de funktioner og muligheder, som platformen tilbyder. Udforsk de forskellige genrer og kategorier for at finde nyt indhold, der passer til dine præferencer. Sørg også for at tilpasse dine anbefalinger, så du får de mest relevante forslag. Derudover kan du dele dine yndlingsprogrammer med venner og familie for at få endnu mere glæde ud af din streaming-tid.