Krybende Enebær ‘Golden Carpet’

160 kr.

Skab et gyldent tæppe i din have med vores krybende enebær ‘Golden Carpet’. Ønsker du en smuk og vedligeholdelsesfri jorddækkeplante?

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200151690 Kategori:

Krybende Enebær ‘Golden Carpet’ er den perfekte løsning til at tilføje strålende farver og teksturer til din have. Med dens lave vækst og bredspredte natur skaber denne plante et smukt tæppe af gyldne-grønne nåle, der strækker sig ud i alle retninger og dækker jorden i et tæt og luksuriøst lag.

Med en højde på typisk 5-10 cm og en imponerende bredde på 90-120 cm er ‘Golden Carpet’ en allsidig plante, der kan bruges til at tæmme skråninger, kantning af bede eller til at skabe smukke grænser i din have. Dens gulgrønne nåle tilføjer en varm glød til enhver have, og kontrasterer smukt mod andre planter og blomster.

Denne middelvoksne plante trives bedst i fuld sol, hvilket betyder, at den vil skinne sit lysigste og mest imponerendende under direkte sollys. ‘Golden Carpet’ er en robust plante, der er fuldt hårdfør i det danske klima og kræver minimal pleje for at trives. Et moderat gødskningsniveau vil hjælpe med at holde planten sund og frodig, men ellers er den let at vedligeholde.

Med dens strålende farver, tætte løv og let pleje er Krybende Enebær ‘Golden Carpet’ et uundværligt element i enhver have, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og luksus. Sæt dit landskab i centrum med denne smukke plante, der skaber et varigt indtryk og spreder glæde for øjnene såvel som sjælen. Giv din have et strejf af gyldent skær med ‘Golden Carpet’ og lad dens skønhed fortrylle dig og dine gæster igennem året.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Krybende Enebær ‘Golden Carpet’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.