Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’

225 kr.

Prisvindende og frodig Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’ tilføjer stil og farve til enhver have. Perfekt til små haver og terrasser.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900198788329 Kategori:

Skab et smukt og fortryllende landskab med den storslåede Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’. Med sine forførende blågrønne nåleformede blade og en kompakt vækst, tilføjer denne plante en subtil elegance til enhver have.

Denne skønhed i miniatureformat når en højde på omkring 30-50 cm og spreder sig 150-300 cm i bredden under optimale forhold. Den middelvoksende Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’ er perfekt egnet til at skabe bunddækkebeplantninger, der tilfører struktur og farve til ethvert område.

Placeret i solskin eller delvis skygge, trives denne plante bedst i godt drænet jord, og den kræver kun minimal pleje for at bevare sit smukke udseende. Med sin unikke farve og tekstur skaber den et varigt indtryk og tiltrækker opmærksomhed, uanset hvor den er plantet.

Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’ er et alsidigt valg for enhver haveentusiast, der ønsker at tilføre et strejf af skønhed og raffinement til deres udendørs rum. Lad dig fortrylle af denne fantastiske plante og skab et magisk landskab, der vil glæde dig i årevis fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lavtvoksende Blå Enebær ‘Blue Carpet’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.