Almindelig Enebær ‘Lemon Carpet’ Potte 7,5 liter 40-60 cm.

449 kr.

Få en frisk og aromatisk have med vores Almindelig Enebær ‘Lemon Carpet’. Perfekt til pynt og duftende oplevelser. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203783632 Kategori:

Udforsk skønheden i naturen med den forbløffende almindelige enebær ‘Lemon Carpet’. Denne krybende busk vil fortrylle dit udendørs rum med sin blide og dejlige lysende citrongule farve, især på de unge skud. Med en kompakt og fladtvoksende form er denne enebær en ideel tilføjelse til enhver have.

Lemon Carpet enebæren er kendt for sin svagtvoksende natur, hvilket gør den perfekt som bunddække i forskellige dele af haven. Lad dens skønhed skinne i fuld sol og plant den i almindelig havejord for at opretholde dens sundhed og vitalitet. Med en forventet højde på 10-15 cm og en imponerende bredde på 120-150 cm vil denne busk fylde dit udendørs rum med glæde og farve.

Som en fuldt ud hårdfør plante er denne lemon carpet enebær let at pleje og kræver minimal vedligeholdelse for at trives. Lad dens smukke citrusfarvede skud lyse op i din have året rundt og skab et magisk og enestående udendørs miljø, som dine gæster vil beundre.

Uanset om du ønsker at tilføje en pop af farve til din have, skabe et smukt bunddække eller bare nyde naturens skønhed, vil almindelige enebær ‘Lemon Carpet’ være det perfekte valg. Giv din have et løft med denne unikke plante, der vil bringe glæde og harmoni til dit udendørs rum. Tag det første skridt mod et smukkere og mere inspirerende udendørsmiljø med den fortryllende lemon carpet enebær.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Almindelig Enebær ‘Lemon Carpet’ Potte 7,5 liter 40-60 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.